Naast ons authentieke, gemoedelijke restaurant kunt u uiteraard ook thuis genieten van onze gerechten en specialiteiten. Wij nodigen u graag uit om langs te komen en uw bestelling door te geven aan de balie. Aan de achterzijde van ons restaurant is een grote parkeerplaats en aparte ingang waar wij u van harte welkom heten.

Geen tijd? Geen probleem. Download onze afhaalmenukaart op deze pagina en kijk welke gerechten u wenst te bestellen op het moment wat u het beste uitkomt. Geef dit telefonisch aan ons door en uw bestelling staat klaar op het afgesproken tijdstip. Uiteraard kunt u ook langskomen, uw wensen doorgeven en wachten tot onze koks gereed zijn met uw bestelling.

In de weekenden geniet het onze voorkeur om uw bestelling telefonisch door te geven, dit om de wachttijden te beperken. U krijgt van ons dan een inschatting over hoe lang onze koks bezig zijn om uw bestelling te bereiden.

 

Download hier ons afhaalmenu


Download hier ons afhaalmenu door op onderstaand PDF icoontje te klikken. Wanneer u het bestand opslaat kunt u voor een volgende keer ons menu sneller bekijken.


 


 

Uw keuze gemaakt? Bel naar 0594 - 514 208 en geef uw bestelling door.

Bekijkt u deze pagina via uw smartphone? Klik dan op onderstaande knop: