Restaurant

 

Opgericht in 1974 is Kota Radja een begrip in Leek en omstreken. Als langstlopende restaurant in Leek heeft bijna iedere inwoner wel eens ons authentieke restaurant bezocht en genoten van ons aanbod.

Sinds het begin heeft Kota Radja altijd gestreefd naar behoud van de Chinees-Indische authenticiteit en kwaliteit in zowel ontvangst, sfeer, ambiance, keuken, gerechten en passie. Een combinatie die vandaag de dag nog steeds merkbaar is wanneer u Kota Radja een bezoek brengt.

Ons streven is dat u geniet van het restaurant, onze klassieke en vertrouwde menukaart, de kwaliteit van het eten die onze koks met passie voor u bereiden en het gevoel dat u in alle rust kunt genieten van elkaars aanwezigheid en ons aanbod.
 

À la carte

 

Wanneer u ons bezoekt bieden wij u onze à la carte aan. Met dit menu kunt u uw eigen samenstelling maken uit diverse Chinese - of Indische gerechten. Al onze gerechten staan op onze menukaart en zijn apart geordend zodat het voor u eenvoudiger is een keuze te maken uit ons ruime aanbod. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen voor onze bekende rijsttafels voor meerdere personen.
 

Lopend buffet

 

Ons lopend buffet is terug van weggeweest!

 

Op zaterdagen kan iedereen genieten van ons lopend buffet, ongeacht het aantal personen.

Op de "overige openingsdagen" is een lopend buffet beschikbaar vanaf minimaal 10 personen en dient u vooraf te reserveren. Op deze dagen dient er afgerekend te worden voor minimaal 10 personen.

 

Geniet van onze bekende en uitstekende kwaliteit eten die onze ervaren koks speciaal voor u bereiden. U mag eten zoveel u wilt en iedere combinatie die u wenst. Ons lopend buffet is ideaal voor groepen die willen genieten van goed eten tegen geringe kosten.

Dagen: Zaterdagen
Tijd: Vanaf 17.00 uur
Aantal personen: vanaf 1 persoon
Vanaf 13 jaar: € 13,50 *
9 t/m 12 jaar: € 10,- *
3 t/m 8 jaar: € 8,- *
*

(excl. drinken)

Reserveer online
 

Reserveer wanneer het u uitkomt
 

Een tafel reserveren bij Kota Radja kan altijd. Klik de button hieronder voor online reserveren.
 

 

 

Download hier onze menukaart


Download hier onze menukaart door op onderstaand PDF icoontje te klikken. Wanneer u het bestand opslaat kunt u voor een volgende keer ons menu sneller bekijken.


 


 

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant en zorgen er persoonlijk voor dat het u, uw gezin, familie en/of vrienden aan niets ontbreekt. Maak het uzelf makkelijk en reserveer uw tafel(s) eenvoudig online of telefonisch.